Oversikt over kommende mesterskap på sykkel

For ikke å lete hver gang, laget jeg en side med oversikt over kommende VM, EM på sykkel i ulike grener, og over de nasjonale mesterskapene som er registrert hos UCI:

European and World Championships, with venues/city and country.

I 2023 blir sykkel-VM et stort samlet event for alle grener. Det tildeles snart:

2023 UCI statement about venues and event:

Our 2023 UCI Cycling World Championships which, and this will be a first, will bring together multiple disciplines – road, mountain bike (cross-country Olympic, cross-country Marathon and downhill), track, BMX Racing, Urban Cycling (BMX Freestyle Park, trials and mountain bike Eliminator), para-cycling road and para-cycling track, indoor cycling and Gran Fondo – and transform their host into a true world cycling capital for nearly three weeks, will in principle be awarded at the latest during the next Management Committee meeting to one of the candidates in contention.

Legg igjen en kommentar

Dette nettstedet bruker Akismet for å redusere spam. Lær om hvordan dine kommentar-data prosesseres.